Sinds 14 augustus 2020 zijn wij in het bezit van het WEEELABEX-certificaat. Dit houd in dat wij de elektronica afvallen en AEEA (Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur) op een zo duurzaam mogelijke manier verwerken met een zo hoog mogelijk recyclingpercentage.
Hierdoor bent u als leverancier er ook van verzekerd dat u voldoet aan de sinds 1 juli 2015 wettelijke eis dat elektronica afval alleen mag worden verwerkt door een bedrijf dat WEEELABEX/Cenelec gecertificeerd is en dat verwerkte hoeveelheden registreert bij het nationaal (W)EEE Register.
Tevens zorgen wij ervoor de door u aangeleverde datadragers en de eventueel nog aanwezige data op de juiste manier worden vernietigd en niet in verkeerde handen kunnen vallen. U voldoet dan dus ook aan de privacywetgeving AVG v.w.b. de vernieting van oude data.

Heeft u elektronisch afval dan kunt u partijen tot ongeveer 200 kg bij ons inleveren. Grotere partijen kunnen wij ook bij u ophalen, hiervoor kunt het ophaalformulier invullen waarna wij contact met u zullen opnemen voor de afhaaldatum.

Voor actuele prijzen of andere vragen kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0524-524055, mailen of hier langskomen. Hiernaast vindt u een selectie van de materialen die wij inkopen. Staat uw materiaal niet in dit overzicht neemt u dan contact met ons op.